About

Thursday, December 23, 2010

ZINARISME!! Bersihkan Maruah Diri Anda Dengan Membuat SUMPAH Di Khalayak Ramai !!

Serambi Masjid Kuala Krau
23.12.2010


salam seDunia..


Terjahan demi terjahan Nadi Rakyat telah membuatkan ADUN PAS SELISING yang ditangkap berzina dengan isteri orang kepanasan macam cacing goreng kunyit!. Hari ini beliau telah mengeluarkan satu kenyataan akhbar mengatakan yang bahawa ini adalah FITNAH semata-mata dari UMNO. (alasan sama jer..fitnah! fitnah! fitnah!).


Nik Najis pula mengatakan bahawa kerja orang blog ini tak reti dosa. ishh..shh..
Ntah macamana Khalid Gagap pun dapat bukti video ZINA ADUN PAS..tu yang berkerut mukanyer tu .. kah! kah! kah!


Ulasan:
ADUN PAS SELISING: It's very simple actually...JIKA BENAR anda tidak melakukan perbuatan terkutuk itu, maka BERSUMPAHLAH! Panggil media satu Malaysia..pastu BERSUMPAH DENGAN NAMA ALLAH! Setakat main cakap ini FITNAH..semua orang boleh buat...Puak PASola ini memang dah terbiasa dengan alasan sebegini..jika kalau kes BN atau UMNO...abis segala sudut puak PASola ni bogelkan! Bila kena batang hidung sendiri..terus cakap FITNAH..poorahhh !!!!


NIK AJIS: mung pun satu hal gak ni...JIKA BENAR tuduhan yang dibuat dalam video itu tipu, maka BERSUMPAHLAH!! Rakyat satu MALAYSIA nak tahu KEBENARAN! terutamanya bab "ALLAH DAH AMPUNKAN DOSA DIO" ...jika BENAR seperti yang dikata...maka asam sendiri nak masuk PAS camtu..buat dosa kaw-kaw..pastu mintak Nik Ajis deal dengan Tuhan...kan senang hidup macam tu !! kah! kah! kah! bodoh takleh di ajar Nik Ajis nih!


p/s: mung pun ada blog kan Nik Ajis..kira mung pun reti buat dosa aje laa yer?? bodoh!


PAS hanya PARTI POLITIK
TAK RUGI keluar PAS
SYURGA BUKAN DI BAWAH TAPAK KAKI NIK AJIS3 comments:

 1. Ha Ha HA....
  Nik Aziz dah maafkan orang berjuboq !

  ReplyDelete
 2. Aku Cabaq utk ADUN Pas ni sama Ust Saidi atau rakan2 blogger kita...dia x berani punya.

  kalau dia benar x buat, dah lama dia saman dan buat alpuran FITNAH Ust Saidi ni...

  dengan saman jg, kita boleh bongkarkan 1 per 1...ada berani?

  ReplyDelete
 3. Salam. Melawat sekejab di blog tuan yg menarik ini. Syabas dan tahniah..!..dan saya mohon keizinan utk linkkan blog saya di sini, itupun kalau di izinkan. Terima kasih. link saya :http://ibm-akusayangumno.blogspot.com/

  ReplyDelete