About

Tuesday, November 16, 2010

DAPig BUTA SEJARAH !!1. Hari semakin hari, banyak bukti kian terlihat bagaimana DAPig Komunis semakin menunjukan watak sebenar mereka. DAP yang terkenal dengan keangkuhan dan ketamakan punya cita-cita besar untuk menguasai Malaysia agar anak-beranak KOMUNIS yang dikepalai Lim Kit Sial dapat berkuasa mutlak di Tanah Melayu ini.


2. Hari ini, Setiausaha Agong DAPig, anak kepala Komunis, Lim Guan Eng Anjing dengan lancangnya menuduh UMNO sebagai buta sejarah. Anak kepala komunis ini merasakan dirinya sudah cukup besar hanya kerana berjaya menjawat jawatan Ketua Menteri Penang dan sebenarnya lupa dia masih berpijak di Tanah Melayu!!!


3. UMNO tidak buta sejarah malahan UMNO mencipta sejarah!!! UMNO yang menumbangkan Malayan Union dan yang membawa kemerdekaan di bumi bertuah ini. UMNO juga menyatu-padukan semua kaum di Negara ini. UMNO juga yang menjadikan apa sahaja kaum di Malaysia hidup mewah sebagaimana hidup mereka pada hari ini.
4. Sebenarnya, DAPig yang buta sejarah. Mereka yang cuba menafikan sejarah. DAP menafikan asal-usul mereka dan tidak mahu bersetuju dengan sejarah itu. Mereka mungkin malu dengan asal-usul datuk nenek moyang mereka, jadi mereka buat-buat lupa tentang sejarah itu dan tuduh UMNO buta sejarah.


5. DAPig juga sebenarnya buat-buat lupa tentang sejarah 13 Mei 1969. Mereka tolak cadangan untuk sambutan pada tarikh tersebut atas satu alasan yang kukuh. MEREKALAH PUNCA PERISTIWA BERDARAH 13 MEI 1969. Ini adalah sejarah dan sejarah tidak mungkin boleh diubah. Itu sebab utama meraka tidak diadakan sambutan 13 Mei kerana bimbang golongan muda tahu siapa angkara sebenar hari berdarah tersebut.


6. Lim Kit Siang adalah jaguh pada hari berdarah itu. Kemerdekaan yang baru dinikmati dicemarkan oleh ketamakan DAPig yang ingkar janji dan ingkar belas kasihan Raja-Raja Melayu yang berkenan mengambli mereka sebagai rakyat Raja. Cepat sangat mereka lupa bagaimana mereka boleh menyertai Malaya itu merdeka dan siapa mereka sebenarnya!!! Mereka sesungguhnya lupa asal usul mereka!!!


7. Semenjak itu, DAPig terus menerus mencari apa sahaja peluang untuk berkuasa di Tanah Melayu ini. Soal Perlembagaan Negara terutama Perkara 152, 153 menjadi permainan mereka dan mereka seperti sengaja mencari hal dan kemarahan apabila sering mempersoalkan perkara ini. Ternyata mereka tidak serik dan seperti mahu hari berdarah itu berulang kembali.
8. Banyak lagi hal yang menjadi kemarahan Orang Melayu dan Bumiputera menjadi mainan politik DAPig. Tapi yang paling menyedihkan, ada Melayu itu sendiri yang sanggup BERSEKUTU dengan DAPig untuk menjatuhkan Melayu sendiri.


9. Yang nyata, Melayu hari ini seperti Melayu yang dahulu. Sejarah telah tercatit dan sejarah sentiasa berlaku. DAPig semakin hari semakin melampau dan Orang Melayu ada tahap kesabarannya. Jangan cabar orang Melayu kerana akibatnya amat berat.


10. ORANG MELAYU WAJIB PASTIKAN HASRAT DAN CITA-CITA DAPig UNTUK KE PUTRAJAYA TIDAK MENJADI KENYATAAN. JIKA IANYA BERLAKU, MELAYU AKAN MENJADI HAMBA DI BUMI SENDIRI. MARI SEMUA UMAT MELAYU BERSATU MENENTANG KEJAHATAN DAP INI!!!


source: Klik sini!


Ulasan:
Juak-juak PKR & PASola jangan jadi BODOH menyokong idea DAPig & ANWAR AL-JUBURI dalam usaha mereka menawan Putrajaya. Malaysia ternyata aman-damai sepanjang pemerintahan BN. Tidak dinafikan mungkin ada segelintir yang kecil hati apabila permintaan tidak ditunaikan Kerajaan BN namun itu bukan MODAL anda untuk menentang Kerajaan BN yang selama ini telah mengemudi nakhoda Malaysia dari bawah ke puncak Dunia..Masyarakat dunia yang dulu tidak tahu akan Malaysia, telah mengenali Malaysia. Jangan dek kerana ANWAR Al-JUBURI & DAPig ini..hancur berkecai impian masyarakat Melayu di bumi sendiri..


PAS itu MELAYU
SEGELINTIR PKR itu MELAYU
UMNO itu MELAYU
MELAYU itu ISLAM
ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT!


- a s a m - 

No comments:

Post a Comment