About

Friday, January 7, 2011

Edisi Rais Yatim: Elitis & Pembangkang Kepanasan TELOR !!

salam seDunia..


Wajah-wajah diatas kononnya wajah terbaru Robengah iaitu bekas amah yang didakwa dirogol oleh Menteri.  Jika dilihat dari susur galur raut wajah gambar-gambar di atas..memang muda dan bergetah! Malah gambar di atas sekali tu macam rupa artis Indonesia pun ada..tapi apa pun gambar-gambar di atas ni lebih lawa rupanyer dari rupa Zuraidah Mulut Cipap Ayam..keh keh keh


Sumber Gambar Diatas : KLIK SINI!


Fakta:
Berkat di hari Jumaat yang mulia ini, dengan izin ALLAH swt., maka Blogmaster paparkan gambar sebenar Robengah buat tatapan semua! Dato' Rais Yatim telah menyahut cabaran Blogger Elitis & Pembangkang meminta agar beliau tampil membuat penafian tuduhan beliau merogol Robengah. Syabas Dato'! 
Gambar Sumati & Robengah pada tahun 1997

Untuk makluman gambar di atas ini di rakam pada sekitar tahun 1997. Umur Robengah waktu itu juga adalah sekitar 33 tahun. Dan pada waktu Robengah berhenti kerja setelah 10 tahun berkhidmat umurnya adalah sekitar 46 tahun pada tahun 2007. (Robengah buat plastic surgery ker? keh keh keh)

Pada 2007 bulan April Robengah pulang ke Indonesia memandangkan beliau telah lama berkerja di Malaysia dan ingin menetap di kampungnya atas alasan mahu menguruskan anak-anaknya. Ingat semua, APRIL Robengah pulang ke Indonesia namun mengikut Laporan FITNAH Puak Pembangkang dan 2 Ekor Parasit pula, adik Robengah telah membuat aduan pada bulan Julai 2007.

Ini berita Sahih dan Benar bukannya FITNAH semata-mata. Jelas bukti di sini menunjukkan Puak Pakatan Hanjing telah ketandusan modal dalam menyerang Kerajaan lalu di FITNAH pula Individu dalam kerajaan.

Difahamkan Insyallah pada pukul 3.00 petang ini, video persaksian oleh Sumati akan dipaparkan untuk tontonan semua. Tunggu yer...
Nota Kaki:
Menteri yang dituduh merogol sudah tampil berserta bahan bukti yang ada. ADUN SELISING & PERUPOK masih membisu? Apa kes ? Mahfuz Bean mendesak agar siasatan terperinci dilakukan demi membersihkan persepsi buruk yang melanda Menteri. Maka disini kami Bloggers Nyamuk juga meminta agar siasatan TELUS lagi ADIL dijalankan ke atas kes ADUN SELISING & PERUPOK dituduh berzina! Bukti & SAKSI semua ada..alang-alang nak BOGELkan orang..kita BOGEL abis-abisan!

ZINA ITU HARAM
FITNAH ITU DOSA
PAS ITU PARTI AJARAN SESAT


No comments:

Post a Comment